Ateriapalvelu El'Si

El'Sin ateriapalvelu valmistaa herkullista kotiruokaa ja toimittaa tilaukset arkisin kotiin tai työpaikalle Lappeenrannan alueella klo 10:30-13:30. Kuljetetun aterian hinta 12,50 €.

Tilaa ateriapalvelu

Kokki pitää käsissään tomaatteja

Lappeenrannan maistuvinta kotiruokaa kotiin toimitettuna

El'Sin maistuva ateria sisältää valinnaisen ruoan päivän listalta: kaksi pääruokavaihtoehtoa tai keitto, salaattiannos, järkiruoka ja leipäviipale. Ateriat toimitetaan arkisin ma-pe klo 10:30-13:30 välisenä aikana luotettavasti oman henkilökuntamme voimin. Viikonlopun annokset toimitetaan perjantain kuljetuksen yhteydessä, jolloin ruoka on mikrolämmitettävää. Tilauksen hinta on 12,50 €/ kotiin toimitettu annos.

Kuljetustilaukset ovat tehtävä samalle päivälle viimeistään klo 9:30 mennessä.

Lämminhenkinen ruokapalvelu Lappeenranta

Ruoka-annokset toimitetaan kotiin Lappeenrannan alueella luotettavasti oman henkilökuntamme voimin. Kuljettajana on yleensä sama tuttu henkilö joka päivä. Voimme samalla katsoa, että asiakkaalla on kotona kaikki hyvin.

Pakkaamiseen käytetään erityistä lämpölaatikkoa, joka pitää annokset lämpiminä kotiin saakka. Annokset ovat aina aidoilla posliinilautasilla.

Professional chef cooking in the kitchen restaurant at the hotel, preparing dinner. A cook in an apron makes a salad of vegetables and pizza.

Joustava palvelu tarpeidesi mukaan

Ateriapalvelumme kautta voit tilata ateriat jatkuvana tilauksena tai tarpeen mukaan halutulle päivälle/ päiville. Tilauksissa ei ole sitoutumispakkoa. Ateriapalvelun laskutus tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa. Lasku toimitetaan lounaan yhteydessä asiakkaalle, sähköpostilla tai sopimuksen mukaan (luottitiedot tarkistetaan). Tilauksen hinta on 12,50 €/ kotiin toimitettu annos.  

Chefkoch in der Küche mit Frischem Gemüse(Tomaten)

Tilaa ateriapalvelu

Tee ateriapalvelutilaus helposti sähköisesti

Täytä lomake huolellisesti. Ilmoita tiedot toimituspaikan mukaan ja mainitse lisätietokentässä mahdolliset laskutukseen liittyvät seikat, sekä mahdolliset allergiat. Kuljetamme sopimuksen mukaan Lappeenrannan alueella. Vahvistamme tilauksen sähköpostilla.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Toimituspäivät

Tee ateriapalvelutilaus soittamalla

p. 040 861 6821

Lounaskahvila El´Si
Luukkaantori 7 lh 10
53300 LAPPEENRANTA

myynti@lounaskahvilaelsi.fi